“Education is in our blood, technology is our passion”

EDU-Tech werd in januari 2013 opgericht omdat er nood was aan ondersteuning en opleidingen voor leerkrachten en beheerders. De passie van de oprichter, Kurt Roosbeek, bestaat uit het zoeken van didactische toepassingen bij de gewone web en computer toepassingen.

De cloud was onbekend bij KMO’s, waardoor zij geen gebruik konden maken van de voordelen van cloudcomputing. EDU-Tech probeert daarom om KMO’s te helpen bij het zoeken van de juiste oplossingen en implementeert deze om zo een kostenbesparing teweeg te brengen alsook een optimalisatie van de bedrijfsefficiëntie.

Sinds december 2014 werkt EDU-Tech samen met Microsoft om kennis en technische ondersteuning aan te bieden aan onderwijsklanten.

Op vraag van enkele klanten werd het team in juni 2016 uitgebreid om dedicated meertalige ondersteuning te kunnen aanbieden en een snelle responsetijd te kunnen bieden.

De snel veranderende IT-wereld heeft als gevolg dat bestaande handboeken vaak verouderd zijn. De enige manier voor onze lesgevers om up-to-date te blijven was door zelf cursusboeken te maken. Op vraag van enkele scholen biedt EDU-Tech deze handboeken, sinds september 2016, aan via onze webshop.