You are here:

Teams Telefonie

Met het Microsoft Teams Phone System kun je de kracht van de Teams-client combineren met een telefooncentrale in de cloud, terwijl je toch via vaste of mobiele telefoonnummers kunt bellen.

EDU-Tech biedt deze EDU-opties tegen een scherpe prijs en installatieondersteuning is inbegrepen.

We bieden 2 modellen aan:

  • Belplannen van Microsoft
  • Belplannen van Destiny

In beide gevallen is een Teams Phone System licentie nodig voor elke gebruiker die externe PSTN gesprekken moet kunnen ontvangen of bellen naar vaste of mobiele nummers.

Belplannen worden door de twee aanbieders verschillend berekend.

MSKIS

Microsoft belminuten:

Belminuten worden gekocht per gebruiker per maand en worden gegroepeerd per licentieplan voor alle gebruikers met hetzelfde belplan.

Dus 4 gebruikers met een abonnement van 120 minuten kunnen samen 480 minuten bellen. Als de ene gebruiker 10 minuten belt en de andere 300 minuten, is dat geen probleem.

Je hebt voor elke gebruiker een belplan nodig dat in de centrale wolk is opgenomen.

Er is geen limiet aan het aantal inkomende of uitgaande nummers dat je tegelijk kunt hebben.

Er zijn 1,2 telefoonnummers per gebruiker.

Destiny belminuten:

Destiny hanteert een vaste prijs per SIP-lijn en omvat 1000 minuten naar vaste nummers en 500 minuten naar mobiele telefoonnummers in elk pakket.

Elk pakket omvat één gelijktijdig telefoongesprek. Dus als de school 5 gelijktijdige gesprekken nodig heeft, maar 20 gebruikers in de centrale gebruikt, betaal je voor 5 pakketten en krijg je 5000 minuten naar vaste lijnen en 2500 minuten naar mobiele nummers.

Er is geen limiet aan het aantal telefoonnummers.

Destiny heeft een internet telefoonlijn nodig met gegarandeerde gesprekskwaliteit en vraagt een vaste prijs voor deze lijn.

Een snelle simulatie:

De prijs is exclusief BTW. De prijs is voor 1 maand op het moment 24/03/2023. Prijzen zijn aan verandering onderhevig en deze simulatie is een schatting.

[stm-calc id="10324"]

Vous trouverez de plus amples informations sur les licences Microsoft dans le domaine de l’éducation sur le site Web de Microsoft Education.