You are here:

Microsoft CSP

Microsoft CSP is een modulair licentie model. Hier kan je beginnen met één licentie en betaal je per licentie een prijs per maand. Dit is nuttig wanneer je even een technologie wil uitproberen of deze maar enkele weken/maanden per jaar nodig hebt. Deze licenties hebben ook een onderwijskorting.

De prijzen van deze producten variëren per maand en zijn onderhevig aan wisselkoers en index aanpassingen. Vraag je prijs aan voor de producten die je wenst via ons contactformulier.

MSKIS

Microsoft Teams telefonie:

De basis licentie voor Teams gebruik is reeds aanwezig in de Microsoft 365 Education A3 alsook in de gratis Office 365 A1 licenties.

Wanneer je deze technologie wenst te verruimen met telefonie naar vaste lijnen en mobiele nummers alsook een telefooncentrale heb je nood aan enkele extra licenties. Hieronder een overzicht van de Teams telefonie licenties in Onderwijs:

Teams Phone System Faculty

De Cloud PBX licentie die nodig is om te telefoneren. Per medewerker die gebeld moet kunnen worden of zelf uitgaande oproepen zal uitvoeren.

Teams Phone System Student

De Cloud PBX licentie die nodig is om te telefoneren. Per student die gebeld moet kunnen worden of zelf uitgaande oproepen zal uitvoeren.

Teams Phone System Device

De Cloud PBX licentie die nodig is om te telefoneren. Deze licentie wordt aan een fysiek toestel toegewezen i.p.v. een gebruiker.

Naast de licentie om gebruik te maken van de Cloud PBX telefooncentrale heb je ook een aantal belminuten nodig.
Deze kan je rechtstreeks bij Microsoft afnemen, via de huidige Skype centrale laten verlopen via Direct Connect of bij een telefoonprovider afnemen via Operator Connect. Hieronder geven we je alvast de belminuut plannen van Microsoft weer.

120 m nationaal

Het belminutenpakket per gebruiker om gedurende 120 minuten aan uitgaande oproepen uit te voeren.

Belminuten worden per "soort pack" gegroepeerd en verdeeld over de gekozen gebruikers.

1200 m nationaal

Het belminutenpakket per gebruiker om gedurende 1200 minuten aan uitgaande oproepen uit te voeren.

Belminuten worden per "soort pack" gegroepeerd en verdeeld over de gekozen gebruikers.

internationaal

Het belminutenpakket per gebruiker om nationaal en internationaal te bellen naar meer dan 196 landen.

Belminuten worden per "soort pack" gegroepeerd en verdeeld over de gekozen gebruikers.

Microsoft Viva:

De meest complete bundel voor Microsoft in het onderwijs is in MSKIS 6 de Microsoft 365 Education A5

Deze bundel is cloud gebasseerd en bevat extra mogelijkheden. Zo zijn zaken inbegrepen zoals:

Viva Connections

Viva Connection

Houd iedereen op de hoogte, betrokken en gemotiveerd met een centraal intranet in MS Teams en stimmuleer communicatie binnen je organisatie.
Viva Insights

Viva Insight

Breng productiviteit en welzijn in balans met burn-out preventie en het efficiënt begeleidenbij werkplanningen

Viva Learning

Leer zonder te veel onderbrekingen en vind informatie binnen de organisatie via Learn. Connecteer met bestaande leerplatformen en volg de evolutie van iedereen op.

Viva Engage

Viva Engage is een communicatieplatform voor medewerkers dat iedereen in je organisatie in staat stelt zich te verbinden via communities en conversaties.
Viva Topics

Viva Topics

Viva Topics organiseert automatisch inhoud en expertise in je hele organisatie, zodat mensen gemakkelijk informatie kunnen vinden en kennis aan het werk kunnen zetten.

Viva Goals

Viva Goals helpt ervoor te zorgen dat de doelen van je team zijn afgestemd op de prioriteiten en het doel van het bedrijf door gezamenlijke doelen te definiëren in Microsoft Viva.