You are here:

Cloud Back-up

Bescherm uw schoolgegevens efficiënt en ontlast het IT-Team van dagelijkse processen met onze cloud back-up. Configureer en vertrouw op uw Microsoft 365 back-up om uw team tijd te besparen. Gegevensverlies kan om vele redenen gebeuren, maar in de IT weet u dat menselijke fouten, cyberaanvallen, en het bijhouden van nieuwe nalevingsmaatregelen u kostbare tijd en middelen kunnen kosten.

Vertrouw op een back-up die langer is dan 30 dagen (in Microsoft 365) en sla alle gegevens automatisch extern op. Verlies nooit meer een e-mail, document of gesprek.

Back-up

Welke diensten worden beschermt met onze Back-up?

E-mail

Mappenstructuur en alle mails.

Agenda

Agenda's en alle afspraken.

Contacten

Contactgegevens en adresboeken

OneDrive

Alle bestanden in je OneDrive

Extra Back-up opties vanaf 10 gebruikers:

Microsoft Teams

Teams

Bescherm alle bestanden in Teams en werk veilig samen.
SharePoint

SharePoint

Bescherm alle SharePoint sites in je school.

Kies de Back-up die bij je past:

Prijzen exclusief BTW

1 Jaar

Bewaar alles 1 jaar
5 Per gebruiker per maand
  •  
Populair

Unlimited

Bewaar alles voor altijd
7,5 Per gebruiker per maand
  •  

Waarom onze cloud Back-up?

recover-faster

HERSTEL SNEL

Of het nu gaat om ransomware, een app, een eindgebruiker of een admin-fout, u vindt snel wat u nodig hebt, en herstelt in een paar klikken – zonder bestaande gegevens te overschrijven.

granular-restore

GRANULAIR HERSTEL

Zoom in op de kritieke items die u moet herstellen of exporteren, tot op het niveau van individuele bestanden of e-mails. Herstel naar de oorspronkelijke gebruiker of anderen in uw organisatie.

eliminate-ransomware

ELIMINEER RANSOMWARE GEGEVENSVERLIES

Gemakkelijk gebruikersgegevens herstellen naar een tijdstip dat aan een aanval voorafging, met 3 dagelijkse, point-in-time back-ups.

trusted-sec

VERTROUWDE BEVEILIGING

De private cloud van onze cloud back-up is, speciaal gebouwd voor back-up met SOC 2 Type II compliance, en de mogelijkheid om BAA’s te ondertekenen. Geo-redundante opslag en gegevensversleuteling in transit en in rust zorgen ervoor dat bedrijfskritische gegevens veilig zijn.

cloud-storage

GEAUTOMATISEERDE, ONBEPERKTE CLOUD-OPSLAG

U hoeft nooit meer uw eigen opslag te beheren of u zorgen te maken over overschrijdingskosten, terwijl u granulaire retentieopties behoudt. Echt instellen en vergeten.

BETROUWBAAR. PUNT

Meer dan 10 jaar cloud-to-cloud back-up innovatie en consistente prestaties zorgen ervoor dat uw gegevens beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt.

Meer informatie over het bewaarbeleid van Microsoft 365 kan je terugvinden op de website van Microsoft.