Azure labs

Klaar voor een schaalbare cloudmigratie

Leer studenten belangrijke cloudvaardigheden te ontwikkelen die hun CV versterken.

Met Azure labs kan je labs aanmaken op infrastructuur die beheerd wordt door Azure. De Labs-service verzorgt al het infrastructuurbeheer, van het draaien van virtuele machines (VM’s) tot het afhandelen van fouten en het schalen van de infrastructuur, zodat jij meer tijd hebt om je te focussen op andere zaken.

Teams

Om nieuwe labs te maken ga je naar een website, speciaal ontwikkeld voor Azure Labs. Je kan Labs ook rechtstreeks implementeren in Microsoft Teams.

Handig voor elke gebruiker

Azure Labs is ontworpen met 3 persona’s in gedachten. Beheerders, Docenten en Studenten. Deze rollen kunnen makkelijk via Azure AD toegekend worden.

Er zijn ook een aantal klastypen dat je direct kan gebruiken die overeenstemmen met de nieuwe eindtermen om het makkelijker te maken voor iedereen.

Voordelen

Labs biedt een gemakkelijke, schaalbare en betrouwbare trainingsomgeving die snel ingesteld kan worden door Leerkrachten en Administratoren.

Leerkrachten kunnen gemakkelijk de voortgang van hun leerlingen volgen en kunnen snel zien hoe lang een leerling al aan een lab geeft gepresteerd.

Hoe te gebruiken

Geïnteresseerd om te starten met Labs op jouw school? Contacteer ons en we kijken samen wat het beste past!